ELSTAR Oy,Ltd  

New Electronic kit line.    Uusi elektroniikan rakennussarja linja.    

Link to Ten-Tec Kits:  TEN_TEC - hinnasto                  Link to Ramsey Electronics Kits:Ramsey Kits

* Contact 

* PDF files 

* PowerPoint files 

* First page 

* Home Picture Page

 

 

 

 

 

Uudet rakennussarjat on tarkoitettu osittain kaikille rakentelijoille, mutta osa tuotteista myydään vain tosi harrastajille.

433MHz tuotteisiin ei saa lisätä ulko antennia, aivan kuten ei PMR puhelimeenkaan saa tehdä antenni muutoksia.

Keskityme toistaiseksi muiden kuin radioamatöörien osalta Infra Puna (IR) ohjaus sarjojen myyntiin.

Kaikki sarjat on tehty Euroopassa.

Sarjoja on suuri lajitelma. Kuitenkin tulemme pitämään varastossa vain eniten tilattuja malleja sekä joka tapauksessa kauko-ohjaus malleja.

Remote Control / Kauko-ohjaus malleissa on saatavana myös oma RF kytkentään tarkoitettu lisäsarja, joka on omaa tuotantoamme käsitellen aina 5KW signaalin tehon, eli varmuusvaraa riittää.

IR kauko-ohjaus on kätevä pihapiirin sekä eri rakennuskompleksien ohjaustarpeisiin. Valot, portit , nosto-ovet sekä vesipumput ym. voidaan ohjata kätevästi. Alla linkkejä:

Rakennussarjat

Takuu ja toimitukset:

Toimitamme sarjat irto-osina ja vastaamme tuotteista, mutta emme asennusvirheistä. Mikäli laite on mielestäsi oikein koottu ja se ei toimi, niin laitteen voi lähettää meille. Jos ostopäivästä on alle 6kk, niin vaihdamme vioittuneet komponentit, mutta vain yhden ilmaiseksi, koska kahta osaa ei voi olla tilastojen mukaan koskaan rikki. Jos laite on vain väärin koottu, laskutamme korjauksesta 50 euroa tai jos haluat, vain lähetyskulut ja voit hakea vian itse. Pitkä takuu toimii vain, jos tehdas antaa vaihtoluvan, jolloin kolme vuotta on mahdollinen, mutta vain tehtaan vastuulla.

 

New Remote control kit      http://www.cebek.com

  

Pricelist   Hinnasto