Uutuuksiamme Syksy 2013  Kaikki Energian säästö ja järkijohdannaiset energia valot

Nyt uutuutena helposti asennettavat energiansäästö ratkaisut. Esim. Yksivaihe 3,5 KW teholla saat 11 KW lämpötehoa sisältäen lämminvesiboilerin, lattiakierron, sisäpuhallus yksiköt, ruostumaton ulkoyksikkö, sisääntulon Aurinko-Vesi tyhjiöeristetyille kerääjille sekä useita muita ominaisuuksia. Suurehkollakin setillä pysytään 4-numeroisessa eurohinnassa. Led tuotteet ovat mahdollisuus saada Marraskuu 2013 yhteisosto erässä / kontillinen.


RF tuotteita ammatikäyttöön 

ELSTAR Oy on kehitellyt jo useita vuosia antennituotteita, sähkö ja ukkoshäiriöiden torjuntaa,  RF suojausta sekä energiasäästö laitteita ym.

Ukkonen rikkoo eniten laitteita ja saa aikaan ennenaikaista vanhentumista rajapintojen läpilyönti reijillä. Siksi kannattaa hankkia meiltä ELSTAR;lta kunnon ukkossuoja. Maailman nopein purkausputki sisältää nopean kaasun ja pystyy purkamaan 50, 75 ja 100 A virralla per tyypin mukaan, kaikki ylilyönti jännitteet.

. Pidä yhteyttä elstar(att)elstar.fi kautta.

 

Tietokoneiden maahantuonti, IT  palveluja: 

Tietokoneet joita tarjoamme ovat kaikki arvostettua Business tuotesarjaa, joka tarkoittaa sitä, että emme myy ns. valmistuserien häntiä, testaamatonta tavaraa tai mitään mikä olisi laadultaan epävarmaa.

HP, Lenovo ja Sony koko tuotesarjan lisäksi meiltä saa useita MAC malleja sekä Dell koneita. Microsoft valtuutettuna myyjänä meiltä saa koneet käyttövalmiina ja niillä voi mennä heti turvallisesti nettiin.

Myös koneisiin voidaan asentaa uusi Linux selain ja netti toimii myös varmasti ja suojaus on kunnossa. 

Jälleenmuujille ja asennusliikkeille

Energian säätöön olen kehittänyt laitteita, joilla saa yhdistelmän energian touttamiseksi melko huomaamattomasti 5 KW - 8 KW teholla.

Lisäksi energian talteenottoon olen kehittänyt elementtejä, jotka voidaan ajaa kesän ja syksyn aikana aina 700 C asti.

Led valaistus on ainoa oikea valon laadun, energian säästö ja mukavuuden kannalta. Järjestän RA yhteistilausta marraskuuksi 2013 ja silloin kannattaa ottaa LED putket korvaamaan nuo hankalat välkkyvät loisteputket, LED lamput jne.

Led lamppu 11W esim. korvaa hyvin 100 W hehkulampun. tai 25W energian (säästö) lampun.

Led putket alk. 5 e / kpl suuremmissa ostoerissä. Jopa kirkkaat 1,2 m putket alle 11,- euron.

 

     

Optinen erotus RS-232 porttiin on paras varmistus ongelmien välttämiseksi.  Nopea audio ja digitaalinen signaali siirtyy nyt hienosti ja turvallisesti.

 

Antennianalysaattorit erityisesti RF ammattikäyttöön sekä koaksiaalisten kaapelien  mittaamiseen.

Alla oleva kuvan Ten-Tec Antenni analysaattori sekä erityisesti AEA Techblogy:n Analysaattorit ja kaapelitutkat ovat parasta mitä rahalla saa antennien mittaamiseen, tuotekehitykseen, vikahakuun jne.

Edulliset:

Palstar mallistoa jäljellä vain yksi kpl.

Myös MFJ Antennianalysaattoria taas saatavana edullisesti,

 

  

Tietokone tuotteemme

Olemme nyt edullisemmat maahantuonnit uusiin laitteisiin, jotka on tarkasti valikoitu ominaisuuksien perusteella.  Microsoft jälleenmyyjnä tarjoamme edulliset lisenssit ja office ym. software paketit sinulle, yrityksellesi ja laitoksille.

 

. Keskitymme erityisesti sotilaskäytön malleihin.

Joka Viikko edullinen erä tarvikkeita !

Tilaamme kaikkea elektroniikka- ja erikoislaadukkaaseen rakentamiseen tarvittavia aineita korkeisiin vaatimuksiin. Liimat, teipit, 2C-epoksit,

kemikaleja laatutavoitteella: Huippulaatu. Sekä 3M että Wurth tuotteet kuuluvat valikoimaan. Nyt joka viikko:

* Itse vulkanoituvat teipit

* Erikoisteipit

* Liimatiivistys massat

* Noudettuna 2-komponentti kemikalit liimaukseen sekä pinnoitukseen.

Voit varata joka viikon erästä tai sopia noudon. 

Nyt Sony, HP ja Lenovo koneet business laatusarjana meiltä edullisimmin.

Nyt ajattelemme Elstar Oy:n asiakkaita...

Huolto/Asennustöihin:

* Itsevulkanoituva teippi 3M, 5 rullaa 25,-

* Liimatiivistys massa, musta tai valkoinen. joka pitää kiinni ja eristää veden sekä on hyvä sähkön eriste. Norm. hinta 11,90 Iso 400g tuubi.           Nyt ...  8,90.   Kätevä ilman työkalua toimiva  180g tuubi   Nyt ..  7,50   ja esim. 4 + 2 tuubia maksaa vain 45,-

* Valuhartsia, 2-comp., jonka mittasimme toimivan hyvin yli 200 MHz:iin, tulee uusio erä. Nopeille 1,5 L suurpakkaus nyt 49,-

* Kaasujuottimia / 1300 C nyt vieläkin edullisemmin  ja jopa alle

* Energiansäästö järjestelmät isältäen Lämpöpumpun, ruostumattoman Split Inverter ulkoyksikön, sisäyksikön ja valinnan mukaisesti lämpö-/ viileä puhallusyksiköitä.

Edullinen 11 KW lämpöpumppu, jossa 10,5 KW jäähdytysteho ja vain 3 - 6 KW kulutus sähköverkosta. Yksivaiheinen ja siis helppo varmistaa 1-vaihe generaattorilla.